Politika kolačića

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ovu politiku da biste razumjeli što su kolačići, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. Informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste i kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, čuvamo i čuvamo vaše lične podatke, pogledajte našu Politiku privatnosti.

Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici.

Saznajte više o tome ko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo lične podatke u našoj Politici privatnosti.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: www.f2restoran.com

Što su kolačići ?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih podataka. Kolačići se čuvaju na vašem uređaju kada se web stranica učita u vaš pretraživač. Ovi kolačići pomažu nam da pravilno funkcioniramo, učinimo web stranicu sigurnijim, pružamo bolje korisničko iskustvo i razumijemo učinak web stranice te da analiziramo što funkcionira i gdje treba poboljšati.

Kako koristimo kolačiće ?

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće nezavisnih i nezavisnih kolačića u brojne svrhe. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni da bi web stranica funkcionirala na pravi način i oni ne prikupljaju nikakve podatke koji vas mogu identificirati.

Kolačići trećih strana koji se koriste na našim web stranicama koriste se uglavnom za razumijevanje učinka web stranice, kako komunicirate s našom web stranicom, održavanje naših usluga sigurnim, pružanje reklama koje su za vas relevantne i sve u svemu pružajući vam bolji i poboljšani korisničko iskustvo i pomažu vam ubrzati buduće interakcije s našom web stranicom.

Koju vrstu kolačića koristimo ?

Osnovno: Neki su kolačići neophodni da biste mogli iskusiti punu funkcionalnost naše stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprečavanje bilo kakvih sigurnosnih prijetnji. Oni ne prikupljaju i ne čuvaju nikakve lične podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućavaju vam da se prijavite na svoj račun i sigurno dodate proizvode u svoju košaricu i naplatu.

Statistika: Ovi kolačići pohranjuju informacije poput broja posjetitelja web stranice, broja jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice web stranice posjećene, izvora posjete itd. Ovi podaci pomažu nam da shvatimo i analiziramo koliko dobro web stranica djeluje i tamo gdje je potrebno poboljšanje.

Marketing: Naša web stranica prikazuje oglase. Ovi kolačići se koriste za personalizaciju oglasa koje vam prikazujemo tako da vam znače. Ovi kolačići pomažu nam i da pratimo efikasnost ovih oglasnih kampanja.

Informacije pohranjene u ovim kolačićima također mogu koristiti nezavisni dobavljači oglasa za prikazivanje oglasa na drugim web lokacijama u pregledniku.

Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu određenim nebitnim funkcijama na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja na web mjestu na platformama društvenih medija.

Postavke: Ovi kolačići pomažu nam da pohranimo vaše postavke i postavke pregledavanja poput jezičnih postavki, tako da imate bolje i efikasnije iskustvo prilikom budućih posjeta web lokaciji.

Kako mogu kontrolisati postavke kolačića ?

Ako se kasnije odlučite promijeniti svoje postavke tijekom sesije pregledavanja, možete na svom ekranu kliknuti karticu “Politika privatnosti i kolačića”. Ovo će ponovo prikazati obavijest o pristanku koja vam omogućava da promijenite postavke ili u potpunosti povučete pristanak.

Uz to, različiti preglednici nude različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke svog preglednika da blokirate / izbrišete kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.